Смело сърце

Лагерът “Смело сърце” е предназначен за деца на възраст от 5 до 14 г., копнеещи да търсят и развиват своите таланти, интереси и мечти, доближавайки се до живота на Исус.

Преживяването ще даде увереност и смелост на малките откриватели в изследването на заобикалящия ги свят и ще разкрие собствените им възможности. А веднъж видят ли на какво са способни, никога няма да се примирят с по-малко.
Освен насладата от природните дадености, децата ще насочат и своя поглед към Библията и какво ни насочва тя за важните теми, които ни вълнуват. Игрите, дискусиите, молитвата, песните и хвалението, споделянето, пътешествията – всичко ще прелива и ще намерим заедно истинското небесно съкровище.

Лагерът ще се състои край град Луковит.
Сутрин и вечер децата ще бъдат въвлечени в интерактивни уроци, с практически задачи, хваление и молитва. През деня ще се извършват походи до живописни български месности като пещера “Божиите очи”, Каменните къщи, Ферма “ Сините щрауси”, Скални манастири и др.

Кога?

9 – 13 АВГУСТ

Програма

Вижте тук.

Настаняване

Цена

380 лв
/сумата се изплаща в брой преди лагера или в деня на тръгване/

Документи за регистрация

Галерия

еКО лагер

Добруване

Живописното българско село Добърско ще посрещне всички деца от 4 – 14 г възраст. Селото е разположено в подножието на Рила планина и е единственото село, от което се виждат едновременно Рила, Пирин и Родопите.

Децата ще имат пълноценна програма с множество игри по поляни и хълмове, разходки в гората, среща с животните във фермата и запознаване с техния начин на живот и отглеждане.

Очакват ни открито небе, чист въздух и свежа природа -> необходимите „съставки“ за повишаване на имунитета и доброто настроение!

*лагерът е отворен и за деца, които не са част от християнска църква!

Кога?

26 – 30 ЮЛИ

Програма

Вижте тук

Настаняване

Уютно ще ни чака Огняновата къща.

Цена

470лв 
(промо период до 30.07 – 380 лв!)
/сумата се изплаща в брой до 2 седмици преди лагера/

Документи за регистрация

Галерия

еКО лагер

Откриватели

Лагерът ще се състои от 16 до 20 август, край гр. Луковит. Със сходна програма, както на “Смело сърце”, но ще бъде отворен и за други деца, които не са част от християнска църква. Предвид това, програмата следва да бъде поднесена по различен начин. Подробности за местностите, които ще се посетят:

1. Геопарк „Искър-Панега“ – Това е първият и единствен геопарк в България. Там се намира една от най-красивите еко пътеки. Освен красивите гледки, геопаркът предлага множество пътечки, мостчета и плаване с лодки в реката.

2. Пещера „Проходна“ – Този единствен по рода си в света скален, природен феномен е известен също и като Очите на Бога. Пещерата е уникална и заради това, че със своите 262 метра дължина, тя се счита за най-дългият пещерен тунел в България.

3. Ферма „Сините щрауси“ – ще се запознаем с живота на тези красиви животни. Във фермата ще се докоснем до продуктите получавани от тези птици: пера, яйца, кожи, месо и др. Особен интерес представлява малкият музей на щрауса, където ще намерим голямо разнообразие и интересни идеи за приложението на различните продукти, оформени като сувенири.

4. Каменните къщи и Плаващата къща – една разходка в детството. Приличат на къщата на Флинстоун или на някоя хобитска къща. Тези приказни постройки се сливат в едно с природата, излъчвайки ведрина и покой. Местността е наситена с цветя и водни лилии.

5. Пещера „Съева дупка“ – Пещерата е една от най – красивите пещери в цяла България. Най – големият сталактит в нея е с обиколка от 60 метра. В пещерата има пет зали и няколко спиращи дъха галерии.

6. Скални манастири – В българските земи в миналото са съществували над 500 скални манастири и черкви, изградени в естествени пещери или скални ниши по подобие на тези, строени в селищата. Ние ще имаме възможност да се докоснем до поне един такъв манастир.

7. Национален пещерен дом “Петър Трантеев”  – изграден е върху варовикова скала, а разположението и позицията на хижата оставя обитателите с впечатлението, че се намират сред облаците. Построена е в цепка на скалата, а формата й, гледана отгоре, наподобява прилеп. За част от стените е използвана естествената скала.

Кога?

16 – 20 АВГУСТ

Възраст

Подходящ за деца от 9 до 15 г.
Програмата ще бъде натоварена с ежедневни дълги преходи, за това е необходимо децата да бъдат издръжливи и готови да преоткриват ентусиазирано света около тях!

Програма

Вижте тук

Настаняване

Цена

490лв 
(промо период до 30.07 – 380 лв!)
/сумата се изплаща в брой до 2 седмици преди лагера/

Документи за регистрация

Галерия

Информация

Това е информация, обща за всички лагери.

Телефон за връзка

Давид Крумов 0878 811 057
Петя Осенска 0895 531 200

Транспорт

Организиран е от транспортна фирма РАЯ 98 МП ООД.

Тръгване от Младост 1, ул. Димитър Доспевски 9А

Отстъпки

– 5% за записване на групи над 3 деца*
– 10% за следващо дете в семейството**

* отстъпката важи за всяко записано дете
** отстъпката важи за всяко следващо дете