Смело сърце

Лагерът “Смело сърце” е предназначен за деца на възраст от 5 до 14 г., копнеещи да търсят и развиват своите таланти, интереси и мечти, доближавайки се до живота на Исус.

Преживяването ще даде увереност и смелост на малките откриватели в изследването на заобикалящия ги свят и ще разкрие собствените им възможности. А веднъж видят ли на какво са способни, никога няма да се примирят с по-малко.

Освен насладата от природните дадености, децата ще насочат и своя поглед към Библията и какво ни насочва тя за важните теми, които ни вълнуват. Игрите, дискусиите, молитвата, песните и хвалението, споделянето, пътешествията – всичко ще прелива и ще намерим заедно истинското небесно съкровище.

Лагерът ще се състои във вила ,,Рибарица“, гр. Етрополе. Дворът ни отвежда направо в гората – въздухът е чист а природата живописна! Етрополе е един от културните обекти в България! Тук се намират Историческия музей, манастир Света Троица, Тракийското селище Атанас, Часовникова кула, Арнаудовата къща и други.

От сутрин до вечер децата ще бъдат въвлечени в интерактивни уроци, с практически задачи, хваление, молитва и интензивно изучаване на Словото. А на отиване и връщане от ,,Смело сърце“ ще се извършват походи до живописните български месности.

Местата са ограничени!

Кога?

 22 – 26 АВГУСТ

Програма

Вижте тук.

Настаняване

Вила ,,Рибарица“, гр. Етрополе

Цена

420 лв
/таксата включва нощувки, храна, транспорт, материали за изработване, 24-часова грижа, туристическа застраховка; не включва джобни/
/сумата се изплаща в брой преди лагера или в деня на тръгване/

Документи за регистрация

Галерия

Телефон за връзка

Давид Крумов 0878811057
Девора Крумова 0893453856

Транспорт

С автобус от Автогара ,,Подуяне“

Отстъпки

– 5% за записване на групи над 3 деца*
– 10% за следващо дете в семейството**

* отстъпката важи за всяко записано дете
** отстъпката важи за всяко следващо дете

еКО лагер

Добруване

МЕСТАТА СА ЗАПЪЛНЕНИ!

Живописното българско село Добърско ще посрещне всички деца от 4 – 14 г възраст. Селото е разположено в подножието на Рила планина и е единственото село, от което се виждат едновременно Рила, Пирин и Родопите.

Децата ще имат пълноценна програма с множество игри по поляни и хълмове, разходки в гората, среща с животните във фермата и запознаване с техния начин на живот и отглеждане.

Очакват ни открито небе, чист въздух и свежа природа -> необходимите „съставки“ за повишаване на имунитета и доброто настроение!

*лагерът е отворен и за деца, които не са част от християнска църква!

Кога?

26 – 30 ЮЛИ

Програма

Вижте тук

Настаняване

Уютно ще ни чака Огняновата къща.

Цена

470лв 
(промо период до 30.07 – 380 лв!)
/сумата се изплаща в брой до 2 седмици преди лагера/

Документи за регистрация

Галерия

еКО лагер

Откриватели

МЕСТАТА СА ЗАПЪЛНЕНИ!

Лагерът ще се състои от 16 до 20 август, край гр. Луковит. Със сходна програма, както на “Смело сърце”, но ще бъде отворен и за други деца, които не са част от християнска църква. Предвид това, програмата следва да бъде поднесена по различен начин. Подробности за местностите, които ще се посетят:

1. Геопарк „Искър-Панега“ – Това е първият и единствен геопарк в България. Там се намира една от най-красивите еко пътеки. Освен красивите гледки, геопаркът предлага множество пътечки, мостчета и плаване с лодки в реката.

2. Пещера „Проходна“ – Този единствен по рода си в света скален, природен феномен е известен също и като Очите на Бога. Пещерата е уникална и заради това, че със своите 262 метра дължина, тя се счита за най-дългият пещерен тунел в България.

3. Ферма „Сините щрауси“ – ще се запознаем с живота на тези красиви животни. Във фермата ще се докоснем до продуктите получавани от тези птици: пера, яйца, кожи, месо и др. Особен интерес представлява малкият музей на щрауса, където ще намерим голямо разнообразие и интересни идеи за приложението на различните продукти, оформени като сувенири.

4. Каменните къщи и Плаващата къща – една разходка в детството. Приличат на къщата на Флинстоун или на някоя хобитска къща. Тези приказни постройки се сливат в едно с природата, излъчвайки ведрина и покой. Местността е наситена с цветя и водни лилии.

5. Пещера „Съева дупка“ – Пещерата е една от най – красивите пещери в цяла България. Най – големият сталактит в нея е с обиколка от 60 метра. В пещерата има пет зали и няколко спиращи дъха галерии.

6. Скални манастири – В българските земи в миналото са съществували над 500 скални манастири и черкви, изградени в естествени пещери или скални ниши по подобие на тези, строени в селищата. Ние ще имаме възможност да се докоснем до поне един такъв манастир.

7. Национален пещерен дом “Петър Трантеев”  – изграден е върху варовикова скала, а разположението и позицията на хижата оставя обитателите с впечатлението, че се намират сред облаците. Построена е в цепка на скалата, а формата й, гледана отгоре, наподобява прилеп. За част от стените е използвана естествената скала.

Кога?

16 – 20 АВГУСТ

Възраст

Подходящ за деца от 9 до 15 г.
Програмата ще бъде натоварена с ежедневни дълги преходи, за това е необходимо децата да бъдат издръжливи и готови да преоткриват ентусиазирано света около тях!

Програма

Вижте тук

Настаняване

Цена

490лв 
(промо период до 30.07 – 380 лв!)
/сумата се изплаща в брой до 2 седмици преди лагера/

Документи за регистрация

Галерия

Информация

Това е информация, обща за всички лагери.

Телефон за връзка


Петя Осенска 0895 531 200

Транспорт

Организиран е от транспортна фирма РАЯ 98 МП ООД.

Тръгване от Младост 1, ул. Димитър Доспевски 9А

Отстъпки

– 5% за записване на групи над 3 деца*
– 10% за следващо дете в семейството**

* отстъпката важи за всяко записано дете
** отстъпката важи за всяко следващо дете