ОТЛАГА СЕ!

Смело сърце

Ето ни отново! За 3-та поредна година!
Всички деца на възраст от 5 до 14 г., копнеещи да търсят и развиват своите таланти, интереси и мечти, доближавайки се до живота на Исус, ДОБРЕ СТЕ ДОШЛИ!!! 🙂 

Преживяването на лагер „Смело сърце“ ще ви даде увереност и смелост в изследването на заобикалящия ви свят и ще разкрие собствените ви възможности. А веднъж видите ли на какво сте способни, никога няма да се примирите с по-малко.

Освен насладата от природните дадености, всички деца ще насочат своя поглед и към Библията и какво ни говори тя за важните теми, които ни вълнуват. Игрите, дискусиите, молитвата, песните и хвалението, споделянето, пътешествията – всичко ще прелива и ще намерим заедно истинското небесно съкровище.

Лагерът тази година ще се състои в хотел ,,Олимп“ 4*, гр. Тетевен. Местностна е известна с множеството културни паметници, старобългарска архитектура и непокътнати от времето обичаи, които разкриват забележителния бит и култура на нас, българите. Извисяващите се хълмове и върхове Петрахиля, Острич, Червен и Равни камък, прохладният полъх на река Вит и множеството пещери в околността го превръщат в притегателно място за всички любители на величествената природа и чистия планински въздух.

От сутрин до вечер децата ще бъдат въвлечени в интерактивни уроци, с практически задачи, хваление, молитва и интензивно изучаване на Словото. Заедно с това ще се извършват и походи до живописните български месности, като Гложенски манастир, водопад „Скока“, екопътека „Под пръските на водопада“, Хаджиивановата къща, Исторически музей, Църква „Св. Всех Святих“ и др. 

КРАЕН СРОК ЗА
ЗАПИСВАНЕ: 10 ЮНИ!
Местата са ограничени!

Кога?

 1 – 5 АВГУСТ

Програма

Вижте тук.

Настаняване

Хотел ,,Олимп“, гр. Тетевен

    

Цена

420 лв
/таксата включва нощувки, храна, транспорт, материали за изработване, 24-часова грижа, туристическа застраховка; не включва джобни/
/сумата се изплаща в брой преди лагера или в деня на тръгване/

Документи за регистрация

Галерия

Телефон за връзка

Теодор – 0893965795
Д
евора – 0893453856

Транспорт

с частен автобус.

Отстъпки

– 5% за записване на групи над 3 деца*
– 10% за следващо дете в семейството**

* отстъпката важи за всяко записано дете
** отстъпката важи за всяко следващо дете

еКО лагер

Добруване

МЕСТАТА СА ЗАПЪЛНЕНИ!

Живописното българско село Добърско ще посрещне всички деца от 4 – 14 г възраст. Селото е разположено в подножието на Рила планина и е единственото село, от което се виждат едновременно Рила, Пирин и Родопите.

Децата ще имат пълноценна програма с множество игри по поляни и хълмове, разходки в гората, среща с животните във фермата и запознаване с техния начин на живот и отглеждане.

Очакват ни открито небе, чист въздух и свежа природа -> необходимите „съставки“ за повишаване на имунитета и доброто настроение!

*лагерът е отворен и за деца, които не са част от християнска църква!

Кога?

26 – 30 ЮЛИ

Програма

Вижте тук

Настаняване

Уютно ще ни чака Огняновата къща.

Цена

470лв 
(промо период до 30.07 – 380 лв!)
/сумата се изплаща в брой до 2 седмици преди лагера/

Документи за регистрация

Галерия

еКО лагер

Откриватели

МЕСТАТА СА ЗАПЪЛНЕНИ!

Лагерът ще се състои от 16 до 20 август, край гр. Луковит. Със сходна програма, както на “Смело сърце”, но ще бъде отворен и за други деца, които не са част от християнска църква. Предвид това, програмата следва да бъде поднесена по различен начин. Подробности за местностите, които ще се посетят:

1. Геопарк „Искър-Панега“ – Това е първият и единствен геопарк в България. Там се намира една от най-красивите еко пътеки. Освен красивите гледки, геопаркът предлага множество пътечки, мостчета и плаване с лодки в реката.

2. Пещера „Проходна“ – Този единствен по рода си в света скален, природен феномен е известен също и като Очите на Бога. Пещерата е уникална и заради това, че със своите 262 метра дължина, тя се счита за най-дългият пещерен тунел в България.

3. Ферма „Сините щрауси“ – ще се запознаем с живота на тези красиви животни. Във фермата ще се докоснем до продуктите получавани от тези птици: пера, яйца, кожи, месо и др. Особен интерес представлява малкият музей на щрауса, където ще намерим голямо разнообразие и интересни идеи за приложението на различните продукти, оформени като сувенири.

4. Каменните къщи и Плаващата къща – една разходка в детството. Приличат на къщата на Флинстоун или на някоя хобитска къща. Тези приказни постройки се сливат в едно с природата, излъчвайки ведрина и покой. Местността е наситена с цветя и водни лилии.

5. Пещера „Съева дупка“ – Пещерата е една от най – красивите пещери в цяла България. Най – големият сталактит в нея е с обиколка от 60 метра. В пещерата има пет зали и няколко спиращи дъха галерии.

6. Скални манастири – В българските земи в миналото са съществували над 500 скални манастири и черкви, изградени в естествени пещери или скални ниши по подобие на тези, строени в селищата. Ние ще имаме възможност да се докоснем до поне един такъв манастир.

7. Национален пещерен дом “Петър Трантеев”  – изграден е върху варовикова скала, а разположението и позицията на хижата оставя обитателите с впечатлението, че се намират сред облаците. Построена е в цепка на скалата, а формата й, гледана отгоре, наподобява прилеп. За част от стените е използвана естествената скала.

Кога?

16 – 20 АВГУСТ

Възраст

Подходящ за деца от 9 до 15 г.
Програмата ще бъде натоварена с ежедневни дълги преходи, за това е необходимо децата да бъдат издръжливи и готови да преоткриват ентусиазирано света около тях!

Програма

Вижте тук

Настаняване

Цена

490лв 
(промо период до 30.07 – 380 лв!)
/сумата се изплаща в брой до 2 седмици преди лагера/

Документи за регистрация

Галерия

Информация

Това е информация, обща за всички лагери.

Телефон за връзка


Петя Осенска 0895 531 200

Транспорт

Организиран е от транспортна фирма РАЯ 98 МП ООД.

Тръгване от Младост 1, ул. Димитър Доспевски 9А

Отстъпки

– 5% за записване на групи над 3 деца*
– 10% за следващо дете в семейството**

* отстъпката важи за всяко записано дете
** отстъпката важи за всяко следващо дете